Навчання
Теги

Буквар, ВСІ конспекти уроків для 8 класу, Вивчення букв, Всі конспекти для 9 класу, Вчителю початкових класів, ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ для підсумкових контрольних робіт з історії України, Конспекти уроків англійської мови 9 клас, Конспекти уроків з УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ 8 клас, Міністр, Також, України, Університет, Університету, будуть, випускників, вищих, дітей, закладів, зовнішнього, міністерства, навчальних, навчального, навчання, науки, незалежного, області, образования, освіти, освіту, оцінювання, проведення, рішення, розвитку, років, студентів, тестування, управління, центру, школи, якості

Показати всі теги
{links}



▸ Вірш з інавгурації Обами став бестселером

Вірш з інавгурації Обами став бестселером
Вірш з інавгурації Обами став бестселеромВірш в прозі "Praise Song for the Day" ("Хвалебна пісня дню"), написаний поетесою Елізабет Александер і прочитаний нею на церемонії інавгурації Барака Обами 20 січня, очолив рейтинг поетичних бестселерів в інтернет-магазині Amazon.com.
"American Sublime", остання збірка Елізабет Александер, опублікована в 2005 році, піднялася в рейтингу Amazon.com на третє місце в поетичній категорії. Видавництво Graywolf Press випустить вірш окремою книжечкою стотисячним тиражем 6 лютого.
У вірші Александер йдеться про повсякденні людські заняття і любов. Там є, наприклад, такі рядки: "Жінка з сином чекають автобуса. Фермер дивиться на мінливе небо. Вчитель говорить: "Візьміть олівці. Приступайте".
Елізабет Александер, професор Йельського університету, стала четвертим поетом, якому довелося читати вірші на інавгурації президента США. Першим був Роберт Фрост, який прочитав на інавгурації Джона Кеннеді "The Gift Outright". Інші двоє - Міллер Уїльямс і Майя Анджелу - виступали на церемоніях вступу на посаду Білла Клінтона.



Щоб скачати
натисніть по рекламі нижче і з'явиться посилання на скачування файлу (все безкоштовно!)


 

Інші матеріали з категорії
Ключові теги: Александер, інавгурації, Елізабет, вірші, Приступайте, олівці, Візьміть, четвертим, професор, говорить, стала, університету, Йельського, дивиться, сином, Жінка, рядки, чекають



Схожі матеріали

  • Microsoft представила нову ОС - Windows 7 - Освіта та наука в світі На виставці CES-2009, що пройшла в Лас-Вегасі минулого вікенду, компанія Microsoft представила публіці бета-версію нової операційної системи Windows



Архів
Вересень 2019 (2081)
Червень 2019 (1)
Травень 2019 (2)
Квітень 2019 (2)
Березень 2019 (1)
Січень 2019 (1)

Курсові роботи на замовлення

2008-2024 «Залік.Орг.Юа» .

При використанні матеріалів порталу Zalik.org.ua гіперпосилання на ресурс обов'язкове. У відповідності з нормами ст. 8 Закону України Про авторське право (3792-12), матеріали, розміщені на даному сайті, є об'єктом авторського права. Будь-яке копіювання інформації без письмового дозволу ЗАБОРОНЕНО, і буде переслідуватися за законом.