Навчання
Теги

Буквар, ВСІ конспекти уроків для 8 класу, Вивчення букв, Всі конспекти для 9 класу, Вчителю початкових класів, ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ для підсумкових контрольних робіт з історії України, Конспекти уроків англійської мови 9 клас, Конспекти уроків з УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ 8 клас, Міністр, Також, України, Університет, Університету, будуть, випускників, вищих, дітей, закладів, зовнішнього, міністерства, навчальних, навчального, навчання, науки, незалежного, області, образования, освіти, освіту, оцінювання, проведення, рішення, розвитку, років, студентів, тестування, управління, центру, школи, якості

Показати всі теги
{links}



▸ Прокуратура Києва попередила Черновецького про недопущення звільнення вчителів

Прокуратура Києва попередила Черновецького про недопущення звільнення вчителів
Прокуратура Києва попередила Черновецького про недопущення звільнення вчителівПрокуратура Києва з метою запобігання ухваленню незаконних рішень надіслала листа Головному управлінню освіти і науки Київської держміськадміністрації про недопущення порушень вимог чинного законодавства в діяльності загальноосвітніх навчальних закладів столиці.

Згідно повідомленню, прокуратура провела перевірку за фактами повідомлень в засобах масової інформації про скорочення класів і педагогічних працівників в загальноосвітніх закладах Києва. Перевіркою встановлено, що Київрада не приймала рішення про скорочення вчителів і класів в столичних школах.
При цьому прокуратура нагадує, що відповідно до вимог ст.14 Закону України "Про загальну середню освіту" і п. 18 Положень про загальноосвітній навчальний заклад наповнюваність класів загальноосвітніх навчальних закладів не повинна перевищувати 30 учнів.
Нагадаємо, комісія Київради з питань освіти і науки затвердила план реконструкції навчальних закладів. Згодно йому, в Києві планують зменшити кількість вчителів, що дозволить поповнити столичний бюджет на 15-20 млн грн.



Щоб скачати
натисніть по рекламі нижче і з'явиться посилання на скачування файлу (все безкоштовно!)


 

Інші матеріали з категорії
Ключові теги: закладів, класів, навчальних, загальноосвітніх, скорочення, науки, вчителів, прокуратура, освіти, Києва, школах, Положень, загальноосвітній, навчальний, столичних, заклад, освіту, середню, України



Схожі матеріали

  • Звільняти вчителів для нас неприпустимо - Освіта та наука в Україні В умовах економічної кризи і на фоні інфляційних процесів столична влада робить усе можливе, аби підтримати вчителів, заявляють у КМДА Комісія



Архів
Вересень 2019 (2081)
Червень 2019 (1)
Травень 2019 (2)
Квітень 2019 (2)
Березень 2019 (1)
Січень 2019 (1)

Курсові роботи на замовлення

2008-2024 «Залік.Орг.Юа» .

При використанні матеріалів порталу Zalik.org.ua гіперпосилання на ресурс обов'язкове. У відповідності з нормами ст. 8 Закону України Про авторське право (3792-12), матеріали, розміщені на даному сайті, є об'єктом авторського права. Будь-яке копіювання інформації без письмового дозволу ЗАБОРОНЕНО, і буде переслідуватися за законом.