Навчання
Теги

Буквар, ВСІ конспекти уроків для 8 класу, Вивчення букв, Всі конспекти для 9 класу, Вчителю початкових класів, ЗБІРНИК ЗАВДАНЬ для підсумкових контрольних робіт з історії України, Конспекти уроків англійської мови 9 клас, Конспекти уроків з УКРАЇНСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРИ 8 клас, Міністр, Також, України, Університет, Університету, будуть, випускників, вищих, дітей, закладів, зовнішнього, міністерства, навчальних, навчального, навчання, науки, незалежного, області, образования, освіти, освіту, оцінювання, проведення, рішення, розвитку, років, студентів, тестування, управління, центру, школи, якості

Показати всі теги
{links}



▸ Порядок реєстрації учасників пробного тестування

Порядок реєстрації учасників пробного тестування
alt

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень (пробне тестування) - це добровільне тестування осіб, що мають намір вступати до вищих навчальних закладів, яке дає їм можливість ознайомитися з процедурою проведення зовнішнього оцінювання


Пробне тестування проводиться регіональними центрами оцінювання якості освіти за кошти фізичних і юридичних осіб.
РЕЄСТРАЦІЯ БАЖАЮЧИХ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ПРОБНОМУ ОЦІНЮВАННІ 2009 р. ЗДІЙСНЮВАТИМЕТЬСЯ РЕГІОНАЛЬНИМИ ЦЕНТРАМИ ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ З 1 ЛИСТОПАДА ДО 1 ГРУДНЯ 2008 року ЧЕРЕЗ МЕРЕЖУ INTERNET.
Для того щоб зареєструватися для участі в пробному зовнішньому оцінюванні (тестуванні) необхідно:
1. Прийняти рішення про те, з яких предметів Ви бажаєте пройти пробне тестування.
Кожен може взяти участь у тестуванні з одного-двох предметів за вибором з таких груп:
  • українська мова та література, історія України, біологія, географія;
  • іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська), математика, хімія, фізика.
2. Зайти на сайт відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.
3. Заповнити на сайті заяву-реєстраційну картку.
4. Роздрукувати квитанцію на сплату вартості послуг за проведення пробного тестування та персональну інформаційну картку, в якій буде вказано час і місце проведення пробного тестування.
5. Протягом 7 (семи) робочих днів здійснити оплату вартості послуг за проведення пробного тестування. Оплата має бути здійснена не пізніше 1 грудня в установах будь-якого банку України.

Оплачена квитанція є підтвердженням факту реєстрації на пробне тестування. Якщо ж до 1 грудня оплату не здійснено, то взяти участь у пробному тестуванні Ви не зможете.

У разі неучасті зареєстрованої особи в пробному тестуванні сплачені кошти не повертаються, але учасник має право отримати примірник тестового зошита і правильні відповіді до тестових завдань, звернувшись протягом трьох робочих днів після проведення тестування за адресою, вказаною у персональній інформаційній картці.

Перед початком пробного тестування Ви повинні пред'явити такі документи:

  • квитанцію про сплату вартості послуг на проведення пробного тестування;
  • персональну інформаційну картку;
  • паспорт (свідоцтво про народження).



Щоб скачати
натисніть по рекламі нижче і з'явиться посилання на скачування файлу (все безкоштовно!)


 

Інші матеріали з категорії
Ключові теги:



Схожі матеріали

  • Технічні характеристики тестів - Зовнішнє тестування Офіційні технічні характеристики тестів 2009 року з біології, географії, іноземної мови (англійської, іспанської, німецької та французької), історії,

  • ЗНО-2009: прохідний бал підвищать ВНЗ - Зовнішнє тестування Умови прийому до ВНЗ на 2009 рік були затверджені раніше, ніж будь-коли, - ще у вересні цього року. До 1 листопада мають опублікувати свої умови



Архів
Вересень 2019 (2081)
Червень 2019 (1)
Травень 2019 (2)
Квітень 2019 (2)
Березень 2019 (1)
Січень 2019 (1)

Курсові роботи на замовлення

2008-2024 «Залік.Орг.Юа» .

При використанні матеріалів порталу Zalik.org.ua гіперпосилання на ресурс обов'язкове. У відповідності з нормами ст. 8 Закону України Про авторське право (3792-12), матеріали, розміщені на даному сайті, є об'єктом авторського права. Будь-яке копіювання інформації без письмового дозволу ЗАБОРОНЕНО, і буде переслідуватися за законом.